+31(0)6 271 842 32
 a.vanhaperen@cijferseninzicht.nl

Over AdNa vele jaren actief te zijn geweest als assistent accountant, controller en hoofd administratie ben ik in 2007 gestart met een eigen kantoor. Aanvankelijk onder de naam “Van Haperen Administraties”, maar onlangs gewijzigd in ”Van Haperen Cijfers en Inzicht”. Ik bied daarin mijn diensten aan als part-time controller, interim controller, op projectbasis en als realisator van kostenbesparingen.

Nieuwe naam ‘Cijfers en Inzicht’

De nieuwe naam geeft goed aan waarin ik mij de afgelopen jaren ben gaan specialiseren: in het vervaardigen, structureren en verstrekken van management informatie. Cijfers zijn, mits betrouwbaar en snel voorhanden, perfect gereedschap om mee te sturen, of bij te sturen. Door, wat ik noem, strategisch omgaan met cijfers heeft u meer en sneller inzicht. Én wordt uw organisatie stukken beter bestuurbaar. Ik mag dan controller zijn, door mijn werk bent ú volledig ‘in control’!

Kernwaarden van Van Haperen Cijfers en Inzicht

Om succesvol en vol vertrouwen samen te werken hecht ik heel erg aan kernwaarden. Ik zoek die ook bij mijn opdrachtgevers, en zij mogen van mij verwachten dat ik daarnaar leef en werk.

Hobby

Naast dit boeiend en afwisselend werk, run ik een boomkwekerij in Wagenberg. Ik kweek daar, samen met mijn zonen, supermooie kerstbomen en groenblijvende heesters. Heerlijk vind ik dat, lekker de handen uit de mouwen te steken, mijn hoofd leegmaken en met de natuur bezig zijn.

Parttime controller

Beschikt uw organisatie niet over een fulltime controller, en biedt uw administratie niet de sturingsinformatie die u nodig heeft als bestuurder, dan kan inhuren van een parttime controller een uitstekende oplossing zijn. Al vanaf 4 uur per maand kan ik het verschil maken tussen wél of niet periodiek de juiste management informatie beschikbaar hebben.

Interim controller

Zit u tijdelijk zonder controller, of hoofd administratie? Of heeft u financiële ondersteuning nodig bij een project, zoals inrichten van nieuwe financiële software of uitvoeren van een kostenrondje? Wilt u de administratieve boel eens flink op orde brengen? Tijdelijk in huis halen van extra kennis via een Interim Controller is dan een slimme optie.

Grip op de kosten

Soms wéét u, soms voelt u, dat er op kosten bespaard kan - of moet - worden. Maar als de informatie, waarop u een besparings-programma baseert ontbreekt, weet u echt niet waar u moet beginnen. Van Haperen is dan dé financiële man aan uw zijde. Ik stel de vragen, zoek de informatie en verschaf u de gewenste cijfers en inzichten. Ofwel: geschikte sturingsinformatie. Ik kom heel vaak situaties tegen, waarin op veel fronten geld kan worden bespaard.

Heldere cijfers

Heldere cijfers is wat u als DGA, directeur of bestuurder nodig hebt. Op elk gewenst moment. Met heldere cijfers kunt u blijven sturen. Soms zijn die heldere cijfers er niet. Na een overname, voor of na 'n fusie, groeispurt of door ziekte van uw controller of administrateur. Als u deze situatie herkent dan heeft u mij nodig. Produceren van Heldere Cijfers, daarin heb ik mij gespecialiseerd. Mijn doel: u in zo kort mogelijke tijd zo veel mogelijk inzicht verschaffen.

Nieuws

Tweets

De regels voor de nieuwe NOW3 zijn bekend. Na de Noodmaatregel overbrugging Werkgelegenheid afgekort NOW 1 en NOW is nu meer bekend over de NOW 3. De NOW 3 is ingedeeld in drie tijdvakken. Lees er meer over

LinkedIn

Nieuws

Waarom een financieel controller inschakelen?

Automatische verwerking van bankafschriften. Lees meer...

Waarom een interim financieel controller?Lees

Wil je onze nieuwsbrief ontvangen?